Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Sir Alex besviken på Nani

Efter gårdagens batalj på Stamford Bridge som slutade med hela nio mål, så är Sir Alex lite besviken på Nani när han tappade bollen till det tredje målet.

”Vi gav bort bollen till det tredje målet, vi hade fullständig kontroll över matchen vid den tipunkten. Vi spelade riktigt bra fotboll och allt vi behövde göra var att hålla ut och hålla i bollen.”

”Nani bestämde sig för att försöka dribbla en spelare, vi tappade bollen och det slutade med en straff. Det är en besvikelse att åka ut för en del av våran fotboll var fantastisk.”

”Våra kontringar var riktigt vassa och om man leder med 3-2 i slutet av matchen så borde man hålla ut. Vi har egentligen bara oss själva att skylla.”

Om backlinjen:
”Vi gamblade lite när vi tog ut center-backarna, det var väldigt tufft för Keane är 19 och Wootton är 20. Det är verkligen inte lätt. Man kan alltid komma undan med att spela unga forwards, men att spela unga försvarare i en bortamatch av den storleken det bäddar för en tuff kväll.”

”De kommer att lära sig av erfarenheten för det var en tuff kväll för dem. Från publikens sida så var det en riktigt bra fotbollsmatch, men det är värt pengarna när det blir nio mål, ingen tvekan om det.”

Ryan Giggs hade också några ord:
”Det är hårt att ta en sådan här förlust. När man gör fyra mål i en bortamatch och du inte vinner matchen, men det verkar vara en sådan vecka i cupen. Vi hade matchen i våra händer med bara några sekunder kvar, vi var djupt på deras planhalva och tappade bollen så det slutade med en straff. När det går till övertid så kan vem som helst vinna.”

Giggs om de unga spelarna:
”Jag är stolt över de unga spelarna som fick spela – det var några riktigt bra prestationer. De har lärt sig en hel del och du lär dig mer av att förlora med. Man försöker ta det positiva från matchen, men det är en hel del bevikna killar nu och med rätthet också för de gjorde bra ifrån sig. Men de kommer lära sig från detta och erfarenheten de fått från denna match är mer än vad de får av en reservlags-match.”

Om Chelseas byten:
”Om man ser till båda sidorna så hade Chelsea de mest erfarna spelarna som kom från bänken. De var tvungna att dra in det stora artilleriet i slutet för att ändra på matchen vilket de gjorde.”

”Men som jag sa så är jag stolt över de unga spelarna, de slutade aldrig kriga. Vi är bara besvikna över att ha presterat bra men komma tomhänt därifrån.”

Om de nio målen:
”Efter att ha sett Reading/Arsenal matchen igår så borde inget överraska dig i fotboll. Det var helt otroligt och det var likadant ikväll. Du måste vara förberedd för allt och slåss ända in i slutet. Men det var inte våran kväll, vi krigade så mycket men vi fick åka hem besvikna, det var inte som efter söndagens match.

Källa: Manutd.com