Omröstning: Matchens lirare mot Arsenal

United vann enkelt med 2-1 mot Arsenal och tog, åtminstone tillfälligt, över förstaplatsen i ligan.

Det var en match där United fick en drömstart – Robin van Persie sköt 1-0 redan efter 3 minuter, efter ett misstag av Vermaelen. United kontrollerade sedan matchen och borde ha utökat ledningen men den sista passningen var ofta för dÃ¥lig och när den väl gick fram var inte avslutet bra nog.

Rooney missade straff i slutet av första halvlek och när Valencia missade en jättechans i början på andra började vi undra om bristen på effektivitet skulle kosta poäng.

Patrice Evra klev dock fram och nickade in 2-0 på Rooneys inlägg efter en hörna där var matchen i praktiken avgjord. När Wilshere ett par minuter senare drog på sig sin andra varning var matchen definitivt över.

United släppte på koncentrationen i slutet och med matchens sista spark kunde Cazorla, vackert, reducera till 2-1. Onödigt, United skulle må bra av att hålla nollan.

Här kan du rösta på den som du tycker var Uniteds bästa spelare (minimum 30 minuters speltid för att vara med i omröstningen).