Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Omröstning: Matchens lirare mot Arsenal

United vann enkelt med 2-1 mot Arsenal och tog, åtminstone tillfälligt, över förstaplatsen i ligan.

Det var en match där United fick en drömstart – Robin van Persie sköt 1-0 redan efter 3 minuter, efter ett misstag av Vermaelen. United kontrollerade sedan matchen och borde ha utökat ledningen men den sista passningen var ofta för dålig och när den väl gick fram var inte avslutet bra nog.

Rooney missade straff i slutet av första halvlek och när Valencia missade en jättechans i början på andra började vi undra om bristen på effektivitet skulle kosta poäng.

Patrice Evra klev dock fram och nickade in 2-0 på Rooneys inlägg efter en hörna där var matchen i praktiken avgjord. När Wilshere ett par minuter senare drog på sig sin andra varning var matchen definitivt över.

United släppte på koncentrationen i slutet och med matchens sista spark kunde Cazorla, vackert, reducera till 2-1. Onödigt, United skulle må bra av att hålla nollan.

Här kan du rösta på den som du tycker var Uniteds bästa spelare (minimum 30 minuters speltid för att vara med i omröstningen).

[poll id=”92″]

Anderson, med 58 procent av rösterna, blev bästa spelare i ligacupmatchen mot Chelsea. Tvåan Hernandez fick 13 procent av rösterna och Rafael blev tre med 7 procent.