Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

U18 besegrade Newcastle

U18 hade inga problem att slå Newcastle igen efter storvinsten mot dem senast. Den här gången slutade matchen 3-0.

United dominerade stort inledningsvis och tar också ledningen efter bara åtta minuters spel när Pereira fint satte ledningsmålet. United fortsatte att vara det bättre laget och i 38e minuten utökar man också ledningen till 2-0. Donald Love slår en långboll som Wilson tar med sig på bröstet förbi målvakten och kan rulla in 2-0 i det tomma målet.

Det skulle dock dröja till den 82a minuten innan United kunde punktera matchen helt, Mats Daehli tar sig ned på kortlinjen och skickar in ett inlägg som inhopparen Gorre enkelt kan nicka in från nära håll.

En stabil match som United kontrollerade i 90 minuter. Newcastle var bättre nu än senast och var mer organiserade bakåt vilket gjorde att siffrorna ”bara” blev 3-0. Men det saknades inte chanser för fler mål.

Andreas Periera imponerade och gjorde det viktiga 1-0-målet också. Hade fått en finfin assist om inte Gorre missat öppet mål från tre meter också. Annars var Mats Daehli bra som vanligt och gjorde två assist och även ytterbacken Donald Love imponerade. Ska dock sägas att samtliga var ganska bra matchen igenom.

Manchester United U18 – Newcastle United U18 3-0 (2-0)
Uniteds mål: Andreas Pereira (8), James Wilson (38), Kenji Gorre (82)
United: Gollini – Love, Wilkinson, Grimshaw (Dalley 84), Rowley – Weir, Pearson, Rudge (Gorre 59), Daehli – Pereira – Wilson (Byrne 68)