Vinnare: Silly Season

Tävlingen om Silly Season-spelet, som anordnades av Muss i samarbete med Silly Season-spelet, är nu avgjord. Lycklig vinnare blev Sten Kärrbäck som får ett spel med posten. Grattis!

Sten visste, precis som flera andra, att transferfönstret totalt är öppet 16 veckor per år – fördelat på 12 under sommaren och 4 i januari. Det som skilde Sten från övriga med rätta svar var att Sten hade tur med lotten. Vi vill tacka övriga tävlingsdeltagare för att de ställde upp i tävlingen och önskar bättre lycka nästa gång.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS