Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Senaste nytt från Sir Alex Ferguson

Veckans landskamper är avslutade och det är nu dags för Premier League fotboll igen. Sir Alex Fergusons presskonferens inför lördagens möte mot Norwich på Carrow Road är precis avslutad.

Rooney och Evans osäkra

Sir Alex meddelar att både Wayne Rooney och Jonny Evans är osäkra inför morgondagens match. Robin van Persie är däremot klar för spel. Phil Jones är tillbaka i träning och förväntas åka med laget till Turkiet nästa vecka för match mot Galatasaray. Javier Hernandez kommer starta matchen efter hans fina form och hans senaste hattrick mot Aston Villa.

Ferguson om att hamna i underläge

Ferguson påpekar att United inte kan fortsätta med att hamna i underläge gång på gång. Han säger även att laget innehåller spelare som kan förändra och avgöra matcherna men att försvarsspelet måste förbättras.