LÃ¥nekollen – vecka 46

Reece Brown var inte involverad i Coventrys storseger över Hartlepool.

Fabio Da Silva var tillbaka efter sin skada men började matchen på bänken. Vid underläge 1-2 och en kvart kvar fick Fabio komma in som högerback istället för Bosingwa, men det hjälpte inte och QPR föll bara tyngre efter ett självmål av Anton Ferdinand.

Sean McGinty satt på bänken hela matchen för sitt Carlisle när de förlorade med hela 4-1 hemma mot Leyton Orient.

John Cofie hoppade in i den 89e minuten för sitt Sheffield United som tog en komfortabel seger över Stevenage med 4-1.

Ben Amos och hans Hull tog en meriterande 3-2-seger borta mot Birmingham, där den före detta Unitedspelaren Ravel Morrison gjorde ett av målen för Birmingham.
Robbie Brady fick hoppa in med 20 minuter var och ställningen 3-2, vilket också slutresultatet blev.

Gylviano van Velzen fick inleda matchen på bänken och fick stanna där tills den 89e minuten då han fick ett inhopp, men då var matchen redan avgjord och Antwerp vann med 2-0. Luke Giverin startade dock och fick spela hela matchen i vanlig ordning.

Michael Keane missade matchen mot Ipswich på grund av skada. Jesse Lingard fanns med i truppen men satt på bänken matchen igenom.

Veckans insats: Ben Amos som stod för flera viktiga ingripanden i Birminghams värsta press mot Hull-målet.