Muss.se » Nyhetsarkiv » Tävlingar

Vinnare: Matchtröja

Tävlingen om två stycken matchtröjor som Muss anordnade i samarbete med bwin är nu avgjord. Lyckliga vinnare av varsin tröja blev Mattias Andersson från Linghem och Peter Herpai från Våxtorp. Grattis!

Mattias och Peter visste, precis som en hel drös andra tävlande, att de företag vars namn har synts på Uniteds tröjor är Sharp, Vodaphone, AIG och AON. Tyvärr var det endast två som kunde ha tur med lotten. Några tävlande nämnde helt korrekt att Chevrolet kommer att synas på Uniteds tröjor från 2014 och några nämnde DHL som sponsor av Uniteds träningströjor, detta var emellertid inget krav för att ha rätt svar på frågan och gav heller ingen fördel i lottdragningen.

Vi vill tacka alla tävlingsdeltagare för att de ställde upp i tävlingen. Till Mattias och Peter säger vi på nytt grattis! och övriga önskar vi bättre lycka nästa gång.

Vi vill också passa på att tacka bwin som möjliggjorde tävlingen.