Spelarbetyg: Galatasaray-Manchester United 1-0

United Ã¥kte ner till Istanbul som klara gruppsegrare, dÃ¥ passade Sir Alex pÃ¥ att vila sina spelare och ställa upp med ett reservbetonat lag. PÃ¥ ett otroligt högljutt Ali Sami Yen (“Helvetet”) förlorade man mot Galatasaray med 1-0.

Betygsskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

Anders Lindegaard
Finns inget att anmärka på målvaktsspelet vid målet. Gör några bra ingripanden och står för en stabil insats matchen igenom. Riktigt bra räddning på Altintops hårda skott som dansken styr upp i ribban.

Betyg: 7

Rafael
Blir inte lika involverad i det offensiva spelet som vi är vana vid att se honom, då man ställde upp utan yttermittfältare. Kommer upp en del i plan, men inte tillräckligt högt för att kunna slå inlägg. Stod för ett ganska aggressivt försvarsspel och fortsatte så trots att han hade ett gult kort.

Betyg: 6,5

Michael Carrick
Carrick ska inte spela mittback, idag gör han dock en godkänd insats. Utsattes inte för några direkta hot från Johan Elmander som var likblek matchen igenom. Ger dock bort bollen lite väl enkelt, som vid ett tillfälle resulterar i målchans och i sin tur leder till hörnan där turkarna gör matchens enda mål.

Betyg: 6

Phil Jones
Började matchen lite osäkert efter en längre tids frånvaro, både i försvarsspelet och passningsspelet. Men Jones spelade upp sig ju längre matchen gick, riktigt kul att se honom tillbaka.

Betyg: 7

Alexander Büttner
Han fortsätter med sitt aggressiva spel och höga press. När det går vägen så fungerar det utmärkt, men när han misslyckas skapas stora ytor för motståndarna. Idag skötte han sig bra defensivt och var en av få spelare som såg ut att vilja gå för en kvittering i slutet.

Betyg: 6,5

Darren Fletcher
I första halvlek styr han mittfältet och uppbyggnadsspelet på Scholes-vis, han gav även stabilitet defensivt. Fletcher visade på rutin i en annars väldigt ung startuppställning. Mer anonym i andra halvlek i och med Galatasarays ökade bollinnehav.

Betyg: 7

Anderson (utbytt 74′)
Slarvar väldigt mycket och visar pÃ¥ lÃ¥g koncentration. Ett exempel är när han gÃ¥r ut och lägger tre hörnor i rad – inte en enda gÃ¥r förbi Galatasarayspelaren vid första stolpen. SlÃ¥r bort passningar och tappar boll alldeles för enkelt Ã¥t gÃ¥nger. Det positiva var hans offensiva löpningar och kreativitet frÃ¥n mittfältet när United ställde upp utan yttermittfältare. Stod även för en fantastisk vändning där han gör bort tvÃ¥ spelare.

Betyg: 5,5

Tom Cleverley
Liksom Fletcher är han bättre i första halvlek när United har mer boll och spelar upp via mitten. Energisk och visar mycket vilja, offensivt som defensivt. Slår hörnan som visade sig vara Uniteds farligaste målchans.

Betyg: 7

Nick Powell (utbytt 74′)
Försökte flera gånger med avgörande passningar, men det var ingen som gick fram. Tar väldigt lång tid på sig med bollen, vilket gör att han tappar den istället. Det är Powell som står närmast Yilmaz på hörnan, men att skylla målet på honom vore tufft. Hade en nick i ribban i första halvlek, Uniteds farligaste målchans. Spännande spelare, men idag gick det inte vägen för den unge engelsmannen.

Betyg: 5,5

Chicharito
Super-sub fick chansen från start, men gjorde inte något större väsen ifrån sig. United skapade få målchanser i matchen och mexikanen var väldigt anonym.

Betyg: 5,5

Danny Welbeck (utbytt 85′)
Till skillnad frÃ¥n anfallskollegan Chicharito sÃ¥ var Welbeck Ã¥tminstone mer delaktig i spelet. Försökte utmana och skapa chanser, men det är en märklig spelare – ibland ser han ut att ha fantastisk bollteknik, i nästa situation ser han stel ut och saknar kontroll över sina egna ben.