Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Rooney är tillbaka

Det är helg och det betyder match, det är QPR som det ska spelas mot i morgon. Det finns en hel del positiva nyheter, och en är att Rooney är tillbaka. Här har ni vad som blev sagt i dagens presskonferens.

Om skador:
”Wayne Rooney är fit, han har tränat hela veckan vilket är bra. Jonny Evans kommer förhoppningsvis att träna idag men jag vet inte om han är tillgänglig i morgon. Chris Smalling fick en liten skada i axeln i tisdags kväll. Men jag ville spela Phil Jones ändå, han gjorde det riktigt bra i hans första match efter skadan i tisdags. Nani är inte tillgänglig än, han har lite problem med hans hamstring än.”

Om QPR:
”Förhoppningsvis kan vi komma tillbaka i morgon efter förra veckans besvikelser. En av våra gamla spelare kommer hit i morgon, och jag tror att Mark (Hughes) tycker det är bra att vi har annat att prata om än QPR. Jag känner Mark – han är en kämpe, och det är det vi kommer att få se i morgon tror jag.”

”Om du analyserar lite så är det ganska svårt att ändra på ett lag och ta in 11 nya spelare i Premier League. Men jag är överraskad att de bara fått fyra poäng, jag förväntade mig inte att det skulle funka direkt, och att de skulle vara i toppen av ligan eller något sådant, med 11 nya spelare att spela in. Men de har bara fyra poäng och det skapar självklart sina egna rubriker.”

Om att Hughes kanske får sparken efter denna match:
”Jag vet inte vart det kommit ifrån, men realistiskt sett: Om man inte gillar en manager, varför ska man då vänta tills nästa vecka? Jag tror Tony Fernandez gått ut och sagt att han stöttar Mark och att han vill ha honom kvar under lång tid. Om det stämmer så borde Mark vara okej.”

Om Chelsea:
”Alla känner med Roberto Di Matteo, och det med rätta. Det är helt otroligt eftersom han vunnit Champions League, man trodde de skulle vänta och låta killen vinna VM för klubblag. För några veckor sedan trodde vi att det skulle vara ett tre-hästars race. Det kan mycket väl bli det också för Chelsea har en stor trupp och mycket erfarenhet. De har även tagit in några unga spelare som Hazard och Oscar. De har en del ungdomar som är på väg upp också så man kan inte se bort ifrån dem. Benitez har letat efter ett jobb länge och jag hoppas det går bra för honom på söndag med.”