Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

Bara oavgjort för U21

U21 hade behövt en vinst för att haka på en topplacering men det blev bara oavgjort hemma mot Sunderland. United låg under två gånger om men lyckades kvittera båda gångerna.

Det blev inte en särskilt välspelad och chansfylld första halvlek som snarare präglades av felpass och dålig intensitet. Men Sunderland tog ledningen, en ledning som skulla hålla sig halvleken ut, när Lynch sköt ett skott utifrån tätt vid ena stolpen som Johnstone inte kunde nå.

Andra halvlek blev betydligt mer fartfylld med tre mål på tre minuter och det första gjordes avVermijl, vänsterback för dagen, som genom en fin soloprestation där han tar sig förbi några gubbar, viker inåt och sätter din vid första stolpen. Sunderland tar dock ledningen på nyo när Johnstone släpper en till synes enkel retur på en nick och efter lite trassel petar Reed in den. United vill inte vara sämre och Cole spelar fram Tunnicliffe som lägger en behärskad bredsida vid bortre stolpen. Hans första mål den här säsongen.

Fler mål än så skulle det inte bli och matchen kan rättvist nog sluta oavgjort.

United gör ingen bra match men räddar ändå en poäng. Få som kommer upp i normal standard men Vermijl och Tunnicliffe gör två bra aktioner i samband med Uniteds mål och det tar vi med oss till nästa match som är mot Southampton på bortaplan.

Manchester United U21 – Sunderland U21 2-2 (0-1)
Uniteds mål: Vermijl (60), Tunnicliffe (62)
United: Johnstone – Veseli, Fornasier, Thorpe, Vermijl – Bebe, Ekangamene, Cole, Tunnicliffe, Lawrence (Henriquez 60) – Macheda