U18 tog en tung bortaskalp i Sunderland

Det var toppmöte när trean Sunderland tog emot tvåan Man United men på planen visade United annat och tog en komfortabel seger med 4-0 efter mål från Byrne, Wilson två gånger om och Barmby.

United tog ledningen tidigt i matchen efter att Sam Byrne sätter en boll från nära håll efter fint förarbete från Jack Barmby. Det saknades inte chanser men 1-0 stod sig till halvtid.

I andra halvlek fortsatte båda lagen att skapa sina chanser men Byrnes tidiga mål såg ut att bli det sista, men med tio minuter kvar sätter inhopparen James Wilson 2-0 och bara fyra minuter senare punkterar samme Wilson matchen helt genom att göra 3-0. Jack Barmby avslutade målkalaset genom att fint skruva in bollen i bortre hörnet.

Sunderland U18 – Manchester United U18 0-4 (0-1)
Uniteds mål: Byrne (9), Wilson (79, 83), Barmby (86)
United: Gollini – Love, Grimshaw, Dalley, Rowley (Evans 46) – Barmby, Pearson, Rudge (Wilson 55), Daehli – Januzaj – Byrne (Weir 68)

Källa: manutd.com