Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Omröstning: Matchens lirare mot West Ham

United vann tämligen enkelt med 1-0 mot West Ham sedan Robin van Persie gjort matchens enda mål redan efter 33 sekunder.

Till slut gick Sir Alex Fergusons ord om att laget borde starta bättre fram. Inte ens en halvminut har gått när Carrick hittar Van Persie med en utmärkt djupledspassning. Van Persie använder mottagningen för att ta sig förbi sin försvarare och skjuter sedan bollen via Collins och in i mål. Återstår att se om det bedöms vara ett självmål.

Sedan har United mycket boll och man skjuter många skott från distans. Det är nära några gånger men målet efter en halvminut blir Uniteds enda. West Ham skapar nästan inget, förrän i slutet då Lindegaard tvingas göra en bra räddning.

United behåller därmed ledningen i ligan, en poäng före city.

Här kan du rösta på den som du tycker var Uniteds bästa spelare (minimum 30 minuters speltid för att vara med i omröstningen).

[poll id=”98″]

Inhoppare Anderson fick 44 procent av rösterna och blev med det bästa spelare mot QPR. Evans blev tvåa med 17 procent och Rooney tog tredjeplatsen med 14 procent.