Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Skadeuppdatering inför matchen i morgon

Sir Alex har haft sin vanliga presskonferens men han pratade dock mest om skador. Här har ni läget inför morgondagens match mot Reading och framöver.

– Nani är borta 4-5 veckor med en hamstring skada.
– Valencia är fortfarande skadad men borde vara tillbaka nästa vecka.
– Nick Powell har haft ett virus men borde vara okej inför morgondagen.
– Paul Scholes är tillbaka från avstängning.
– Ryan Giggs har haft en liten skada men borde vara okej.
– Vidic har börjat träna igen och kan vara tillbaka redan mot Cluj till veckan.

Annars hade han följande att säga om Vidic:
”Vidic har bara spelat 10-12 matcher senaste 18 månaderna, han började träna under denna veckan och han har gjort det okej. Han har inte tränat lika hårt som de andra men han är åtminstonde tillbaka med laget.

”Det skulle vara roligt att spela honom på onsdag i Champions League mot Cluj. Bra backar vinner ligan åt dig, jag gav Rio vila i onsdags inför morgondagens match. Med Chris Smalling och Phil Jones tillbaka så får jag det problem jag vill ha, det vill säga laguttagning.

Med Nani och Valencia borta så blir det antagligen inget vidare kantspel denna match heller, men vi har ju klarat det ganska bra denna säsong. Matchen börjar 18:30 i morgon kväll och visas på viasat fotboll.