Omröstning: Matchens lirare mot Reading

United besegrade Reading med 4-3 i en bisarr match där lagen bytte ledning flera gånger om tills Van Persie sköt 4-3 efter 34 minuter. Efter den extrema inledningen med sju mål på en dryg halvtimme gjordes inga ytterligare mål och United utökade ledningen i Premier League då city tappade poäng mot Everton.

United fick en dålig start med ett insläppt redan efter åtta minuter. Ordningen återställdes dock snabbt genom mål av Anderson och Rooney (på straff).

Säker seger? Nej, Reading vände till 3-2 med ett par snabba mål. United hittade dock ny kraft, Rooney kvitterade och Van Persie gav laget ledningen med 4-3. Då stod klockan på 34 minuter.

Därefter dog den bisarra matchen, United vann med 4-3 och behåller därmed ledningen i ligan.

Här kan du rösta på den som du tycker var Uniteds bästa spelare (minimum 30 minuters speltid för att vara med i omröstningen).