Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Februarimatcherna spikade

Två av Uniteds tre ligamatcher i februari flyttades när tevematcherna för februari idag annonserades.

Uniteds hemmamatch mot Everton ska nu spelas 17.00 söndagen den 10 februari. Om United lottas att spela sin första åttondelsfinal i Champions League den 12 februari kommer matchen dock att flyttas tillbaka till den 9 februari med avspark 13.45. Åttondelsfinalerna i Champions League lottas den 20 december.

Uniteds bortamatch mot Fulham kommer nu att spelas lördagen den 2 februari med avspark 18.30.

Uniteds tredje ligamatch i februari, då man möter Queens Park Rangers på bortaplan ligger kvar på lördagen den 23 februari med avspark 16.00. Ännu en fyramatch alltså och därmed också en risk att matchen endast går att se på Viaplay.

Dessutom har det bekräftats att den sista ligaomgången, då United möter West Brom på bortaplan, kommer att ha avspark klockan 17.00. Sedan tidigare är det klart att omgången ska spelas söndagen den 19 maj.

Vi väntar dock fortfarande på att speltiden för Uniteds möte med West Ham i ligacupen ska spikas.