Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Omröstning: Matchens lirare mot Cluj

United förlorade överraskande med 1-0 i den avslutande, och för United betydelselösa, gruppspelsmatchen i Champions League mot Cluj. Luis Alberto avgjorde med ett mycket snyggt mål.

Efter fyra raka segrar och säkrad gruppseger valde United att vila en hel del spelare i de två avslutande matcherna i gruppspelet. Resultatet blev två raka 1-0-förluster. Nu ska vi förstås inte dra några stora växlar av det men det är ändå värt att notera.

Här kan du rösta på den som du tycker var Uniteds bästa spelare (minimum 30 minuters speltid för att vara med i omröstningen).

[poll id=”100″]

Wayne Rooney fick 59 procent av rösterna mot Reading och var därmed lagets bästa spelare. Anderson tog andraplatsen med 14 procent av rösterna medan Carrick och Evra delade tredjeplatsen med 7 procent var.