LÃ¥nekollen – vecka 49

Reece Brown deltog inte när Coventry slog Walsall med 5-1.

Fabio Da Silva var till en början på bänken men fick komma in i 84e minuten mot Wigan, vid ställningen 2-2 något också matchen slutade. Fabio kom in istället för Bosingwa som högerback.

Sean McGinty deltog inte i Carlisles match.

John Cofie satt på bänken matchen igenom när Sheffield U vann mot Carlisle på bortaplan.

Ben Amos var inte med i truppen när Hull vann den svåra bortamatchen mot Watford.
Robbie Brady startade mot Watford och var den som avgjorde matchen också med sitt 2-0-mål när han snyggt slog in en frispark. Minutrarna innan hade Brady blivit varnad och med tio minuter kvar av matchen blev han också utbytt.

Gylviano van Velzen och Luke Giverin hade spelledigt.

Michael Keane är skadad och var inte involverad i Leicesters oavgjorda match mot Barnsley. Jesse Lingard satt på bänken hela matchen.

Joshua King fick chansen från start mot Cardiff och tog den. I den 51a minuten kvitterade han nämligen till 1-1, men Blackburn föll sedan med hela 4-1.