Omröstning: Matchens lirare mot Sunderland

United tog en enkel seger mot Sunderland. Till slut blev det 3-1, efter mål av Van Persie, Cleverley och Rooney.

United öppnade matchen mycket bra och dominerade ordentligt i inledningen. Det var bara en tidsfrÃ¥ga innan det första mÃ¥let skulle komma och det var ingen större överraskning att det var Van Persie som gjorde det, detta efter ett utmärkt förarbete av Young och en fin passning av John O’Shea.

Hemmalaget fortsatte att äga matchen. Några minuter senare ökade United på till 2-0, efter ett mycket fint anfall kunde Carrick spela fram Cleverley som inte gav målvakten någon chans.

United fortsatte att ösa på framåt men det tredje målet skulle inte komma förrän i andra halvlek. Van Persie väggspelade med Young och spelade sedan fram Rooney som kunde lägga in bollen i öppet mål.

Tyvärr nöjde sig United där. Istället för att fortsätta att trycka pÃ¥ framÃ¥t – och försöka förbättra mÃ¥lskillnaden – lät man Sunderland ta över. De Gea tvingades till flera räddningar men kunde inte göra nÃ¥got Ã¥t reduceringen dÃ¥ Uniteds försvar agerade taffligt och lät Campbell nicka in bollen i öppet mÃ¥l.

Positivt i United var att Vidic gjorde comeback efter skada då han ersatte Ferdinand efter halva andra halvlek.

Negativt var att domaren Chris Foy var bedrövlig.

Här kan du rösta på den som du tycker var Uniteds bästa spelare (minimum 30 minuters speltid för att vara med i omröstningen).