LÃ¥nekollen – vecka 50

Reece Brown deltog inte när Coventry slog Doncaster med 4-1.

Fabio Da Silva var till en början på bänken men fick komma in i 85e minuten när QPR ville försvara sin 2-0-ledning. Dock reducerade Fulham endast tre minuter senare men QPR kunde ändå hålla undan och tog sin första seger i ligan.

Sean McGinty deltog inte i Carlisles match.

John Cofie satt på bänken matchen igenom när Sheffield U spelade 0-0 i toppmötet med Tranmere.

Ben Amos var inte med i truppen när Hull slog Huddersfield med 2-0.
Robbie Brady startade mot Huddersfield och spelade 81 minuter innan han blev utbytt vid ställningen 1-0. Hull vann till slut med 2-0.

Gylviano van Velzen fick spela 15 minuter när hans Antwerp förlorade med 2-1. Luke Giverin spelade hela matchen i vanlig ordning.

Michael Keane är skadad och var inte involverad i Leicesters förlustmatch mot Millwall. Jesse Lingard satt på bänken hela matchen.

Joshua King spelade hela matchen när Blackburn förlorade mot Blackpool med 2-0. King drog på sig ett gult kort.