Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Red-Tops resereportage: QPR och West Ham

Nu var det dags för Muss resa nummer 3 och 4, som gick att kombineras. Några landade tidigt i Manchester på fredagen och hann ut till avtäckningen av Sir Alex-statyn.

Text: Red-Top. Foto: Morgan Gustavsson och Red-Top.

Och några passade på att ta en lunch inne på Bishop Blaize. Och vem dyker upp här mitt i lunchen om inte kungen själv Eric Cantona. Kalle från Norrköping är en av dom lyckliga som är på bild med kungen i sin Iphone. På kvällen var det gemensam middag på den kinesiska restaurangen Little Yang Sing.

Törstiga blev vi och kvällens avslutning blev på en av de minsta pubarna i Manchester.

Vi startade upp ganska tidigt på lördagen med souvenirförsäljning, biljettutdelning och att tippa dagens match. Vi tog därefter spårvagnen ut till Old Trafford och Bishop Blaize där vi sjöng upp oss ihop Pete Boyle. Så var det dags att vi bänkade oss för matchen Man United – QPR (3-1), när QPR tagit ledningen och vi var överens att det inte fanns något som tydde på att våra röda idoler skulle kunna vända på detta.

Men man gjorde det, igen, till 3-1 och vi Mussare var glada igen. Och gladast var David som tog punden för rätt resultat. Dags för spårvagnen in mot centrum, inte så kul kanske att köa i duggregn. Kvällen avslutades på den italienska restaurangen Giovannis.

Șndagen med tidig start d̴ Johan tog med sig de 7 som bokat touren och museet ute p̴ Old Trafford. eftermiddagssamling p̴ puben The Lost Dene f̦r lite mat och f̦r att se matchen Chelsea РMan city p̴ tv.

MÃ¥ndag förmiddag och vi tar en promenad upp till ”Triangeln” och det nyöppnade fotbollsmuseet National Football Museum.

Vi kollar också de två sportaffärer som säljer Unitedprylar (Nike och Sports Direct). Nu var vi hungriga så vi gick till Weatherspoons för en bit mat.

Efter maten var det samling utanför Weatherspoon för avresa med spårvagn till Moss Lane för att se U21-matchen mellan Man United och Sunderland (2-2).

Tisdagen började med lite shopping innan några tog tåget till Sheffield för att se matchen Sheffield W – Watford (1-4) i Championship.

Det har blivit onsdag eftermiddag och vi samlas för att äta lunch/middag på den brasilianska restaurangen Bem Brasil. Vi avsmakar de brasilianska specialiteterna, tippar dagens match och delar ut matchbiljetterna. Efter att detta är avklarat blir det spårvagnen ut till Old Trafford och Bishop Blaize. Intar våra platser för att se matchen Man United – West Ham (1-0). Det blev ett tidigt mål och det kändes som matchen dog och det blev en transportsträcka till slutsignalen. Jonas hade rätt resultat och hämtade ut punden.

Torsdag, vi lämnar Manchester för denna gång med 6 friska poäng och med många goa skratt, fått nya fotbollsminnen och träffat nya och gamla vänner från Sverige och som rest med Muss och älskar sitt/vårt Manchester United.