Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterklubben | Tävlingar

Vinnare: Manchester United – De största och bästa

Vår tävling om boken Manchester United – De största och bästa som anordnades i samarbete med Katla förlag är nu avgjord. Lyckliga vinnare blev Cia Weiberth från Falun, Rikard Johanson från Malmberget och Lasse Koski Anjou från Umeå. Grattis!

De tre vinnarna visste, precis som flera andra, att det förstås var Michael Owen som sänkte city i den episka 4-3-matchen 2009 (att säsongen var mindre episk är en annan femma).

Vi vill tacka alla tävlingsdeltagare för att de ställde upp i tävlingen. Till Cia, Rikard och Lasse säger vi på nytt grattis! och övriga önskar vi bättre lycka nästa gång.

Hade du inte turen den här gången så finns boken att köpa hos välsorterade bokhandlare för omkring en hundralapp.

Information om boken och om Katla förlag
Manchester United – De största och bästa
Manchester United är Englands största och segerrikaste fotbollslag och de har flera millioner supporters runtom i världen. Många kända fotbollshjältar har spelat med Man U och de mest kända är tveklöst; Bobby Charlton, George Best, David Beckham, Eric Cantona, Ruud Van Nistelrooy och Cristiano Ronaldo.Bland nuvarande spelare finns Wayne Rooney, Ryan Giggs och Patrice Evra.
Skotten Alex Ferguson har varit Man U tränare ända sedan 1986 och han är Storbritanniens segerrikaste tränare någonsin.
Fyra svenskar har spelat med Man U: Jesper Blomqvist, Bojan Djordjic, Henrik Larsson och Jonny Rödlund.

Katla förlag AB grundades 2012 av två Islänningar som nyligen flyttade till Sverige men båda två har jobbat länge inom bokbranchen på Island. Katla förlag har sitt säte i Lund, men har hela Sverige och Island som arbetsfält. Boken släpptes samtidigt på Island och i Sverige.