Muss.se » Nyhetsarkiv » Tävlingar

Vinnare: Deepest Red

Vår tävling om boken Deepest Red som anordnades i samarbete med Portnoy Publishing är nu avgjord. Lycklig vinnare blev Marcus Björk från Solna. Grattis!

Marcus, liksom många andra, visste att Uniteds tre olika fanzine är Red Issue, Red News och United We Stand.

Vi vill tacka alla tävlingsdeltagare för att de ställde upp i tävlingen. Till Marcus säger vi på nytt grattis! och övriga önskar vi bättre lycka nästa gång.

Boken ges ut i en begränsad upplaga och säljs endast genom webbsidan Deepestredbook.com. Den kostar 20 pund och man får dessutom räkna med att betala 5 pund i fraktkostnad till Sverige. Boken finns också tillgänglig som e-bok, där i en förmodat obegränsad upplaga, genom Amazon (Kindleformat) och Itunes.

Deepest Red: En Manchester United-antologi
Deepest Red är en unik samling av texter om myten, galenskapen och glansen som är Manchester United.

Genom att samla skribenter, bloggare och journalister för att erbjuda aktuell insikt till klubbens historia försöker den här antologin att sätta fingret på de avgörande momenten som har skapat en global legend.

Den här boken ges ut i en speciell begränsad utgåva, inbunden av hög kvalitet, och är bara tillgänglig genom hemsidan Deepestredbook.com. Det är en perfekt julklapp för Manchester United-supportern i ditt liv. Eller för din egen samling. Den kommer också att släppas som en e-bok genom Kindle, iTunes och Kobo.

”…and the Reds go marching on…”