Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterklubben

Muss fotoalbum

Muss.se kan idag, på självaste julafton, stolt lansera Muss fotoalbum, den definitiva samlingen av svenska Unitedsupportrars bilder. Det är vår julklapp till er – god jul!

Du hittar gallerier genom att skriva in Muss.se/foto i adressfältet på din webbläsare (du kan förstås också klicka på länken). Det kommer givetvis också att finnas en länk till fotoalbumet i huvudmenyn och förmodligen kommer albumet också att få utrymme i högerspalten på sidan.

När vi nu, unikt och exklusivt, lanserar albumet rymmer det 475 bilder i 35 gallerier. Tanken är att albumet ständigt ska utvidgas och där vill vi ha din hjälp! Om du har bilder som du känner att du vill dela med dig av så skicka ett mail till mikael.osterdahl@muss.se så tar vi det därifrån.

När vi fyller albumet med nya bilder kommer vi självklart att uppmärksamma detta med en artikel på Muss.se (eventuellt kan det bli så att vi presenterar flera album i samma artikel).

Albumet vi presenterar nu innehåller bilder som tidigare har varit publicerade men nu har flyttats till ett bättre format. Albumet innehåller också många bilder som aldrig har sett offentlighetens ljus tidigare. Höjdpunkter? Massor! Några godbitar jag kan rekommendera är Wimbledon away från 1993 och ett gäng bilder från den första Mussresan 2005. Dessutom har jag laddat upp en massa extra bilder till min berättelse om resan till Moskva 2008 (både från Ryssland och från tidigare matcher under den säsongen). Dessa bilder hittar du enkelt genom att besöka albumet, klicka dig in på bilder från resor och sedan bläddra.

Frågor, kommentarer och förslag på förbättringar välkomnas! Liksom dina bilder!

Hoppas att ni gillar det! God jul!

Till albumet: Muss.se/foto