Spelarbetyg: Swansea – Manchester United

United åkte till Wales för att möta Swansea och stod för en blek insats som resulterade oavgjort resultat. Kul dock att Evra börjat göra mål.

Betygsskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

David De Gea
De Gea har hittat en jämnhet som är viktig både för honom och hans backlinje. Gör en stabil match rakt igenom med fina räddningar och bra ingripande. Styr ett skott rakt ut som Swanseas Michu sedan kan dunka in men samtidigt svårt att göra annat i just den situationen.

Betyg: 7

Phil Jones
Gjorde inget större intryck i matchen som helhet. En del offensiva ruscher i första halvlek men i övrigt inget utmärkande. Godkänt.

Betyg: 6

Jonny Evans
Ligger som oftast rätt i sin position och stod för ett par fina brytningar, framför allt i första halvlek. Det märktes dock att han inte spelat match tillsammans med Vidic på länge.

Betyg: 7

Nemanja Vidic
En fröjd att se Vidic tillbaka som startspelare även om hans insats inte var en av hans främsta. Mer matchträning och Nemanja kan förhoppningsvis hitta tillbaka till formen.

Betyg: 6.5

Patrice Evra
Målsprutan från vänsterbacksplatsen stod för ännu en bra insats. Gör flertalet sedvanliga offensiva löpningar som skapar problem och oreda för motståndarna.

Betyg: 7.5

Antonio Valencia (ut ’62)
Sydamerikanen fortsätter att blanda och ge och matchen mot Swansea var en av de sämre insatserna denna säsongen. Stannar upp anfallen på tok för ofta.

Betyg: 5

Michael Carrick
För mig är Carrick lagets viktigaste kugge i spelet just nu. Stod återigen för en fin insats både i defensiven och offensiven. Finfina framspelningar varvat med viktiga brytningar.

Betyg: 7.5

Tom Cleverley (ut ’85)
Precis som ett par andra spelare i dagens trupp så har Cleverley svårt hålla en jämn form. Mot Swansea var han inte bra. Samspelet med Carrick var inte vad det bör vara på den här nivån.

Betyg: 5

Ashley Young
Även detta en lam insats. Koncentrationen och skärpan saknades i dag även om Young hade några avslut på mål. Behöver jobba upp lite självförtroende för att få flyt i spelet tror jag.

Betyg: 6

Wayne Rooney (ut ’78)
Jag trodde Rooney hade jobbat upp sin lägsta nivå men mot Swansea var det ingenting som stämde. Dåliga passningar, dåliga mottagningar och allmänt hattande. Men även solen har sina fläckar och Wazza är säkert snart tillbaka i form igen.

Betyg: 5

Robin Van Persie
Som vanligt är Van Persie alert och på hugget i alla lägen. Förtjänade minst ett mål med en fick skarvning i ribban som bara Van Persie kan få på mål ur den vinkeln. Saknade en Rooney i form.

Betyg: 6.5

Chicharito (in ’62)
Fick inte de lägena som han brukar få och hade svårt att skapa ytor själv. Producerar egentligen ingenting direkt farligt. Vi är bortskämda med succéinhopp av Chicha men här var det bara precis godkänt.

Betyg: 6

Ryan Giggs (in ’78)
Spelade för kort tid för att bedömas.

Paul Scholes (in ’85)
Spelade för kort tid för att bedömas.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS