Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ferguson hyllar laget

Det har inte varit lätt att vara United-supporter denna säsong med tanke på hur mycket underlägen vi börjat med. Men vi leder ligan nu med sju poäng efter att Mancinis mannar förlorade med 1-0 mot Sunderland. Sir Alex önskar att detta var sista matchen för säsongen.

”Jag önskar att det här var sista matchen för säsongen. Detta visar vilket mod laget har och spelarna gav aldrig upp. Vi spelade bättre efter halvtid vilket vi var tvungna att göra.”

Om det konstiga beslutet som domaren tog hade Ferguson följande ord om.
Domaren ändrade linjemannens beslut. Domaren sa att det var ett självmål av Jonny Evans och därför var det inte offside. Men om du tittar på det igen så kunde domaren inte se det, och det var därför linjemannen kom med sitt beslut. Newcastle anfallaren är i en offside position och när bollen spelas in drar han Jonny Evans i armen. Om inte det är att störa spelet så vet jag inte vad det är.”

”Jag tycker det är ett dåligt beslut men Mike Dean förtjänar att se det på video, som jag fick i halvtid. När jag såg det visste jag direkt att det var ett misstag. Vi hade en hel del beslut emot oss i första halvlek och ibland kan det förstöra hela matchen. Men spelarna gav inte upp och det är en bra kvalite att ha. Jag är nöjd över att vi kom tillbaka tre gånger efter att ha legat under tre gånger, och sen göra ett vinnande mål med.”

”Chicharito förtjänade det vinnande målet, hans rörelse och mod var otroligt. Han och Van Persie var fenomenala tycker jag.

”Det är ett riktigt bra resultat av oss, det sätter oss i en bra position. Som jag alltid sagt, december är månaden som talar om allt för dig. När vi spelat mot Wigan 1:a januari är vi fortfarande på första plats.