Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Omröstning: Matchens lirare mot Wigan

United vann enkelt mot Wigan på bortaplan. Segern blev till slut 4-0 efter en utmärkt insats där De Gea i Uniteds mål var sysslolös.

Efter en seg matchinledning vaknade United till liv efter att Evans gjort en fantastisk brytning efter en enorm löpning då Wigan kontrade efter en hörna. Evans var även involverad i matchens första mål då han samarbetade snyggt med Evra på vänsterkanten. Evras skott räddades men Hernandez var snabbast på returen och kunde enkelt göra mål.

Van Persie gjorde 2-0 efter en fin prestation efter att ha blivit framspelad av Hernandez. I andra halvlek blev det dubbelt upp. Hernandez gjorde 3-0 efter en misslyckad frispark av Van Persie medan Van Persie själv gjorde 4-0 efter att ha blivit serverad öppet mål av Welbeck.

Och United har fortfarande inte släppt in något mål sedan serien vände.

Här kan du rösta på den som du tycker var Uniteds bästa spelare (minimum 30 minuters speltid för att vara med i omröstningen).


[poll id=”106″]


Nemanja Vidic blev bästa spelare mot West Brom med 35 procent av rösterna. Carrick slutade tvåa med 30 procent och var alltså nära en tredje raka seger. Kagawa blev trea med 11 procent.