Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen – vecka 1

Fabio Da Silva startade i derbyt mot Chelsea. Fabio spelade hela matchen som vänsterback och gjorde det mycket bra när QPR tog sin första bortavinst den här säsongen. Var inte med i truppen när QPR spelade 1-1 hemma mot WBA i FA-cupen.

Luke Giverins Royal Antwerp förlorade första matchen efter juluppehållet hemma mot K.F.C. Dessel Sport med 1-0. Giverin spelade hela matchen.

Michael Keane, som förlängt sitt lån till januari ut, startade när Leicester tog en stabil seger över Burton med 2-0 på hemmaplan. Keane var en av lagets bästa spelare och räddade bland annat en boll på mållinjen.

Angelo Henriquez började på bänken i FA-cupmötet med Bournemouth men vid underläge 1-0 i paus fick Henriquez debutera direkt i andra halvlek. Det dröjde sju minuter innan Henriquez visade sig på allvar när han nickade gamle Unitedspelaren Dave Jones frispark i ribban. Wigan kvitterade och nu väntar omspel på bortaplan.

Bebe inledde matchen mot Olhanense på bänken men fick hoppa in efter en timmes spel vid ställningen 0-0. Det hjälpte dock föga och Rio Ave förlorade med 1-0.