Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Scholes förklarar rivaliteten med Liverpool

Sist Liverpool slogs om ligatiteln med United var 2009. Men trots det tycker Scholes fortfarande att Liverpool är de största rivalerna även fast de inte är titelutmanare nu för tiden. Liverpool kommer till Old trafford på söndag och så här hade våran Ginger Prince att säga om saken.

”Jag tycker att detta är största matchen på ett bra tag. Liverpool har inte gjort så bra ifrån sig som de säkert vill senaste åren – och de skulle förmodligen erkänna det. Men matchen har fortfarande hög status, det kommer den alltid ha.”

”Även fast Manchester City har övertagit tronen som titelutmanare så vet jag inte… Det kommer förmodligen ta många år för city att skapa vad Liverpool har gjort. Historiskt sett är Liverpool våra största rivaler, det är alltid de största matcherna mot Liverpool och bästa atmosfären. Men jag är säker på att City kommer att knappa in på dem.”

Han pratar även om sin comeback som han gjorde för ett år sen

”Jag ville bara komma tillbaka och spela, jag är glad att jag gjorde det. Det var mycket skador under den tiden och jag tyckte att jag kunde hjälpa till. Under sista halvan av förra säsongen spelade jag väldigt ofta och vi hade otur som inte vann ligan. Det var en stor besvikelse men jag är glad att jag kom tillbaka.

Källor: Manutd.com, Inside United