Omröstning: Matchens lirare mot Fulham

Det satt långt inne men United kunde till slut besegra Fulham med 1-0 på Craven Cottage efter segermål av Wayne Rooney. Segern innebär att United, åtminstone tillfälligt, har tio poäng ner till närmaste konkurrenten i toppen av ligan.

Till skillnad från i FA-cupmatchen en vecka tidigare bestämde sig Fulham den här gången för att bjuda på lite motstånd. Matchinledningen var frenetisk och båda lagen hade flera bra chanser att ta ledningen, 4-2 till United efter en halvtimme hade speglat matchen bättre än 0-0 som det stod på resultattavlan.

Med några minuter kvar av första halvlek slocknade lamporna på Craven Cottage. Precis som i Braga alltså. Sånt kan man ju inte låta bli att gilla. Matchen kom emellertid igång efter några minuters uppehåll.

Den andra halvleken blev inte lika intensiv som den första. Rafael stod som en räddande ängel på mållinjen när Fulham såg ut att göra 1-0. Istället var det United som spräckte nollan då Evans hittade Rooney med en riktig långboll, Rooney sprang igenom och avslutade behärskat. Viktigt!

Fulham fick en vass kvitteringschans efter hörna men Van Persie visade att han kan mer än att göra mål då han tog några steg bakåt och räddade på mållinjen.

Här kan du rösta på den som du tycker var Uniteds bästa spelare (minimum 30 minuters speltid för att vara med i omröstningen).