Landslagskollen: Antonio Valencia i målprotokollet

Hela 14 United spelare var igång i gårdagens landskamper. Vissa stod för avgörande insatser. Bland annat stod Antonio Valencia för ett av målen mot Portugal.

Frankrike-Tyskland (Träningsmatch)

Patrice Evra startade och spelade hela matchen för Frankrike. Fransmännen tog ledningen med 1-0 i första halvlek men Tyskland vände sedan matchen och vann med 1-2.

Holland-Italien (Träningsmatch)

Robin van Persie var med från start för Holland när man spelade 1-1 mot Italien på Amsterdam Arena. van Persie spelade bara första halvlek och stod för assisten till Hollands ledningsmål.

England-Brasilien (Träningsmatch)

4 United spelare var från start i den engelska elvan som slog Brasilien med 2-1 på Wembley. Chris Smalling, Tom Cleverley, Danny Welbeck och Wayne Rooney startade alla matchen. Rooney gjorde Englands ledningsmål innan Fred kvitterade till 1-1. Lampard avgjorde sedan matchen med sitt 2-1 mål. Tom Cleverley blev utbytt i paus medans Welbeck fick en timmes spel. Både Rooney och Smalling spelade hela matchen.

Malta-Nordirland (Träningsmatch)

Jonny Evans spelade första halvleken för Nordirland i deras mållösa match mot Malta.

Portugal-Ecuador (Träningsmatch)

Både Nani och Valencia var med från start för sina respektive landslag. Valencia stod för ledningsmålet för Ecuador efter bara 2 minuters spel. Nani var även i bra form i matchen och stod för en assist till Portugals 2-1 mål. Matchen slutade dock 3-2 till Portugal efter ett sent avgörande.

Makedonien-Danmark (Träningsmatch)

Anders Lindegaards Danmark hade ingen bra dag på jobbet. Makedonien körde över våra landsmän med klara 3-0. Lindegaard satt dock på bänken hela matchen. Istället var det en United bekant (Nåja) som vaktade målet, Kasper Schmeichel.

Japan-Österrike (Träningsmatch)

Kagawa var i fin form när Japan slog Österrike med 3-0. Shinji blev utsedd till matchens lirare och stod för 2 assist.

England-Sverige (U21) (Träningsmatch)

Phil Jones var inte med i Englands match mot Sverige pga. den bältros han har dragit på sig. Nyförvärvet Wilfried Zaha startade dock matchen och spelade 63 minuter innan han blev utbytt. England vann matchen med klara 4-0.

Mexico-Jamaica (VM-kval match)

Javier Hernandez fick 90 minuters spel för Mexico i deras VM-kval match mot Jamaica. Matchen slutade dock 0-0.