Vinst för U18 mot Reading

U18 fortsätter att plocka poäng i elitgruppen och nu slog man Reading under lördagsförmiddagen med 1-0. Andreas Pereira gjorde ett tidigt mål som också blev matchens enda.

Det började bra för United som tog ledningen efter bara åtta minuters spel när James Weir hittade Pereira inne i straffområdet med en smart passning och belgaren kunde fint placera in ledningsmålet.

Just före paus fick McNair ett gyllene läge att göra 2-0 men nicken från nära håll ville inte in.
Reading var dock inte ofarliga och Gollini i Uniteds mål fick verkligen visa sig värd. Reading hade också en boll på mållinjen som Jack Rudge rensade undan.

Vinsten här betyder att United nu leder gruppen tätt före Fulham och Everton.

Manchester United U18 – Reading U18 1-0 (1-0)
Uniteds mål: Andreas Pereira (8)
United: Gollini – Love, Grimshaw, McNair, Evans – Weir, Pearson, Rudge, Barmby, Harrop (Gorre 74) – Pereira – Barmby

Källa: manutd.com