Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Omröstning: Matchens lirare mot QPR

United stod för en stabil insats mot Queens Park Rangers och vann med 2-0. Rafael da Silva gav United ledningen med en riktig rackarrökare efter halva första halvlek och Ryan Giggs punkterade matchen framspelad av Nani.

Manchester United leder därmed ligan med 15 poäng.

Negativt var att Robin van Persie tvingades utgå p.g.a. skada sedan han ramlat över en kamera i samband med Rafaels mål. Vi vet förstås inte hur allvarligt det är men den spontana känslan är ändå att han bör kunna spela mot Real Madrid.

Här kan du rösta på den som du tycker var Uniteds bästa spelare (minimum 30 minuters speltid för att vara med i omröstningen).


[poll id=”117″]


Nani tog en jordskredsseger i omröstningen efter Readingmatchen med 77 procent av rösterna. Tvåan De Gea fick 9 procent och trean Vidic 4 procent.