U18 förlorade mot Palace hemma

U18 åkte på en ny förlust och den här gången kom den på hemmaplan mot Crystal Palace. 2-1 skrevs resultatet till och Sam Byrne gjorde Uniteds enda mål.

Crystal Palace dominerar inledningsvis och träffar också stolpen efter endast två minuter. United har inte många chanser i första halvlek medan Palace missar både två och tre bra chanser.

I andra halvlek höjer United sig och börjar skapa riktigt heta chanser, men Palace fortsätter också att skapa chanser och de kan efter en kort hörna ta ledningen. Såg inte otagbart ut för målvakten Sutherland.

United kvitterar dock tämligen omgående när Pereira smäller en frispark i ribban och returen går rakt ut till Sam Byrne som nickar in den i det öppna målet.

Crystal palace ska dock få det sista ordet när en Palace-spelare kommer förbi två Unitedspelare efter slappt försvarsspel och kan spela in i mitten där en anfallare glidtacklar in bollen i mål.

United skapade en del chanser efter det men fick inte in bollen och det slutar med en ny förlust.

Ingen spelare i United står ut nämnvärt, försvarsspelet fungerar inte alls och United vinner sällan några andrabollar så man får aldrig någon riktig kontroll över matchen. Men Mats Daehli var den som försökte mest och kunde hålla i bollen bäst. Övriga hade en ganska dålig dag.

Manchester United U18 – Crystal Palace U18 1-2 (0-0)
Uniteds mål: Byrne (57)
United: Sutherland – Grimshaw, McConnell, McNair, Evans – Weir, Pearson, Pereira (Mitchell 76), Barmby, Daehli – Byrne