Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Van Persie spelklar, Jones tveksam

Sir Alex Ferguson kom med goda nyheter på dagens på dagens presskonferens då han meddelade att Robin van Persie är spelklar. Däremot ser det sämre ut för Phil Jones som definitivt missar morgondagens match mot Norwich och får kämpa för att vara frisk till matchen mot Real Madrid på tisdag.

Bortanför nyheten om att Ryan Giggs har skrivit på för ytterligare ett år handlade dagens presskonferens om skadeläget och om fokus på matchen mot Norwich.

”Phil Jones börjar springa idag,” berättade Sir Alex Ferguson. ”Han har en kamp mot sig om han ska vara redo för tisdag men vi kommer att ge honom varje chans. Han kommer inte att vara tillgänglig imorgon.

”Vi har inga skadebekymmer. Robin van Persie har tränat den här veckan, han är tillgänglig för imorgon. Hans lår var mycket ömt men han är okej nu.

”Imorgon är den viktiga matchen för oss eftersom tisdag kommer att se efter sig själv. Det är en händelse på tisdag medan imorgon är den mundana, praktiska situationen – vi behöver vinna. Det är en så viktig ligamatch för oss. Det är vad koncentrationen är på. Jag kan försäkra er att spelarna inte kommer att tänka på tisdag vid det här läget. Hela veckan har vi pratat om hur viktig Norwich är.”


Källa: Manutd.com