Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Det var Kagawas dag

Sir Alex Ferguson hade sin sedvanliga presskonferens efter matchen och han var självklart nöjd med 4-0 vinsten över Norwich. Shinji Kagawa hade lite problem ute till vänster så Sir Alex flyttade in honom centralt vilket gav effekt direkt.

”I mitten av andra halvlek trodde jag aldrig att det skulle sluta med 4-0, vi hade kört fast lite. Men vi flyttade in Shinji till det centrala mittfältet vilket gjorde skillnad, det slutade med ett hat-trick.”

”Det är briljant för honom, pojken är en bra avslutare. Hans andra mål var en intelligent avslutning medans hans tredje var briljant, det var en bra dag för honom.”

Sir Alex tror att han kommer bli bättre nästa säsong

”Han fick den där skadan runt oktober-november och var borta ett tag. Det tog emot för honom och han har gradvis kommit tillbaka, och jag tror vi kommer att få se en riktigt bra spelare nästa år.”

Rooneys mål bra för självförtroendet

”Det var bra för honom, självförtroende är en del spelet för Wayne. Han har missat två eller tre matcher senaste tiden, men han arbetade hårt och gjorde ett mål vilket är allt vi behöver.”

”Slutligen så visade vi bra karaktär, vi jobbade riktigt hårt i matchen. Spelarna tänkte inte alls vad som kommer att hända på tisdag så alla bidrog i det avseendet.”

Källa: Manutd.com