Omröstning: Matchens lirare mot Reading

United vann med 1-0 mot Reading efter att Wayne Rooney gjort matchens enda mÃ¥l halvvägs in i den första halvleken. Efter att Manchester city tidigare pÃ¥ lördagen förlorat mot Everton betyder Uniteds seger att man nu leder ligan med 15 poäng när bara 9 matcher Ã¥terstÃ¥r. Nummer 20 kommer ständigt närmare…

Ferguson gjorde en massa ändringar i startelvan jämfört med laget som startade mot Chelsea. United ägde matchen från start och skulle också göra matchens första mål då Rooney tog tillvara på Rio Ferdinands fina förarbete och sköt 1-0 via en försvarare.

Annars var det en sömnig tillställning och i andra halvlek hände i stort sett ingenting. Men vad gör väl det – United tog tre poäng och fortsätter att storma fram mot ligasegern. Det ser bra ut.

Här kan du rösta på den som du tycker var Uniteds bästa spelare (minimum 30 minuters speltid för att vara med i omröstningen).