Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterträffar

Supporterträff i Göteborg den 14 april

Muss West kallar till supporterträff den 14 april klockan 14.00 på Glenns Munkebäckstorg. Vi ser matchen Stoke vs Man United. Vi kör en quiz och tippar matchen och vinnaren tar allt. Glenns har rabatter till alla medlemmar på mat och dryck mot uppvisande av medlemskort.

Vi hjälper gärna till och fixar medlemskap för nya medlemmar.

Anmälan till träffen per mail till tobias.modigh@gmail.com senast den 13 april. OBS!! Det har varit problem att anmäla sig till träffen, därför har vi nu utökat fristen till lördag 13.00.

Plats: Glenn Sportbar, Munkebäckstorg (adress: Munkebäcksgatan 10)
Dag: Söndagen den 14 april
Tid: Samling 14.00
Match: Stoke City – Manchester United
Anmälan: Per e-post till tobias.modigh@gmail.com
Sista anmälningsdag: Lördag 13/4 kl.13.00

Muss har ungefär 200 medlemmar i Göteborgs området så vi hoppas på att så många som möjligt tar sig tid att komma. Ni får gärna ha matchtröja eller annan typ av supportertröja på er vilket gör det ännu trevligare.

EFTERLYSNING: Vi söker någon eller några personer som vill hålla i Glenns på Friggagatan och Andra Långgatan vid spontanträffar och supporterträffar, naturligtvis får du/ni hjälp av någon ansvarig från Muss. Tala i så fall med Tobias på träffen eller skicka ett mail till ake.karlsson@muss.se