Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

Vinst för U18 mot Chelsea

U18 tog emot Chelsea och matchen såg ut att sluta mållös, men ett komiskt självmål från Chelseas sida gav United vinsten i den 82a minuten.

Efter cupen i Dallas var United tillbaka i ligaspelet där Chelsea stod för motståndet. Det blev en väldigt jämn match med få chanser för båda lagen, det var dock Chelsea som fick den bästa chansen i första halvleken men Sutherland klarade den.

I andra halvlek gjorde United två byten direkt och ändrade sitt spel. Det visade sig bli lyckosamt, för en av inhopparna Sam Byrne fick genast en bra chans ensam med målvakten, som dock klarade. United hade efter det ett stolpskott men matchens viktigaste och mest komiska händelse skedde i den 82a minuten när Chelseas målvakt gör en Paul Robinson. En bakåtpassning från en försvarare och målvakten ska rensa, men då studsar bollen över foten och in i eget mål.

Chelsea försökte efter detta trycka på men United höll undan och vann. Noterbart var att Donald Love var tillbaka i startelvan efter ett längre skadeuppehåll. Love har tidigare varit en av lagets bästa spelare från sin högerbacksposition.

Manchester United U18 – Chelsea U18 1-0 0-0)
Uniteds mål: Nortey og (82)
United: Sutherland – Love, McNair, Grimshaw, Evans (Barmby 46) – Weir, Pearson, Rothwell (A.Pereira 66), Rudge, Daehli – Wilson (Byrne 46)


Källa: manutd.com