Omröstning: Matchens lirare mot Manchester city

United förlorade mot Manchester city på måndagskvällen och försprånget i tabellen krymptes till 12 poäng.

Milner gav city ledningen i början av andra halvlek med ett offsidemål. United kvitterade ganska snart, Van Persie slog en utmärkt frispark som via Jones och Kompany gick i mål. Aguero kunde dock ge city ledningen på nytt och därefter kunde gästerna ordna segern genom ett effektivt maskningsarbete. Efter matchen firade city tre viktiga poäng i kampen om Champions League-platserna.

Här kan du rösta på den som du tycker var Uniteds bästa spelare (minimum 30 minuters speltid för att vara med i omröstningen).

[poll id=”124″]

David de Gea blev bästa spelare mot Chelsea med 26 procent av rösterna. Carrick och Welbeck delade andraplatsen med 18 procent vardera.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS