U18 fortsätter att vinna

U18 fortsätter att vinna och den här gången var det Southampton som besegrades på hemmaplan. Matchen slutade 3-0 efter två mål från Sam Byrne och ett från Andreas Pereira.

United började bra och tog ledningen efter 19 minuters spel när Byrne testar målvakten och Periera är framme och slår in returen. Det dröjde till den 64e minuten innan nästa mål kom och det var United som utökade sin ledning till 2-0 när Sam Byrne nickar in ett inlägg från Jack Barmby vid första stolpen.

Southampton försökte, men det var Uniteds och Sam Byrnes dag. Irländaren passade på att uttöka till 3-0 i minut 78 då han snyggt curlade in en boll i bortre hörnet.

Segern innebär att United gick om Southampton i tabellen och likt U21 ligger man på en andraplats i tabellen.

Manchester United U18 – Southampton U18 3-0 (1-0)
Uniteds mål: Pereira (19), Byrne (64, 78)
United: Gollini – Love, Evans (Ioannou 46), McNair, Grimshaw – Pearson, Weir (Daehli 25), Rudge, Byrne – Pereira, Barmby (Wilson 65)

Källa: manutd.com