LÃ¥nekollen – vecka 16

Fabio Da Silva var inte med i QPRs trupp när de förlorade hemma mot Stoke med 2-0.

Michael Keane spelade hela matchen när Leicester tog en viktig seger i playoff-racet mot Bolton när man vann med 3-2. Spelade återigen hela matchen när Leicester spelade 2-2 mot Crystal Palace.

Angelo Henriquez satt 90 minuter på bänken när Wigan förlorade mot Man city med 1-0. Gjorde detsamma när ännu en förlust kom och denna gång mot West Ham med 2-0.

Bebe och hans Rio Ave förlorade mot Pacos Ferreira med 2-1. Bebe blev utbytt i 83e minuten vid underläge 2-1.

Scott Wootton och Davide Petrucci är fortsatt skadade.

Wilfried Zaha spelade hela matchen när Crystal Palace förlorade med 3-0 borta mot Ipswich. Gjorde detsamma i 2-2-mötet med Leicester.

Federico Macheda satt på bänken hela matchen när Stuttgart slog Freiburg i tyska cupen med 2-1. Samma siffror och samma motståndare var det i ligaspelet. Där fick Macheda komma in med tio minuter kvar.

Reece Brown var inte med i Ipswichs trupp när de vann mot Crystal Palace med 3-0. Inte heller involverad när Ipswich spelade 1-1 mot Sheffield W.

Sam Johnstone spelade hela matchen när Walsall spelade 1-1 mot Bury. Gamle Unitedspelaren Febian Brandy gjorde för övrigt Walsalls mål.