U18 vann mot Palace

Efter förra veckans förlust mot Everton tog sig U18 snabbt tillbaka på vinnande spår när man slog Crystal Palace med 2-1 på hemmaplan.

United började också mycket bra och tog ledningen efter endast sju minuters spel när mittbacken Ioannou nickade in 1-0 från nära håll.

United fortsatte att skapa chanser och Sam Byrne var nära flera gånger om, men istället för 2-0 kan Crystal Palace kvittera efter cirka en halvtimmes spel. Ett resultat som står sig halvleken ut.

I andra halvlek blir det en öppnare match och efter 55 minuter får United straff. En straff som James Wilson missar, eller rättare sagt som Palacemålvakten räddar. Men det var inget som störde United nämnvärt, i 73e minuten slår Pereira en frispark som målvakten inte kan hålla och Ben Pearson är framme och slår in returen.

United hann dock inte glädjas länge innan nästa straffspark kom, den här gången var det United som fick den emot sig efter att Gollini dragit ned en motståndare. Men resultatet blev detsamma och Gollini kunde revanschera sig genom att göra en fantastisk räddning på den slagna straffen.

Båda lagen fortsatte att skapa chanser men närmare än ett ribbskott från Uniteds Wilson kom man inte och matchen slutade 2-1. En mycket öppen och händelserik match där båda lagen kunde och borde gjort fler mål.

Manchester United U18 – Crystal Palace U18 2-1 (1-1)
Uniteds mål: Ioannou (7), Pearson (73)
United: Gollini – Love, McNair, Ioannou, Evans – Pereira, Grimshaw, Pearson, Daehli – Byrne, Wilson

Källa: manutd.com