Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterträffar

Påminnelse: Supporterträff i Göteborg på söndag (Arsenal borta)

Fira 20 med Muss West då det är dags för säsongens sista supporterträff i Göteborg den 28 april klockan 16.00 på Glenn Sportsbar Friggagatan. Vi ser matchen Arsenal mot Manchester United, har en quiz och tippar matchen. Glenns har rabatter till alla medlemmar i MUSCS vid uppvisande av medlemskort.

Anmälan till träffen via mail till tobias.modigh@muss.se senast fredagen den 26 april.

Plats: Glenn Sportsbar Friggagatan (adress: Friggagatan 9)
Dag: Söndagen den 28 april
Tid: Samling klockan 16.00
Match: Arsenal – Manchester United
Övrig aktivitet: Quiz och matchtips.
Anmälan: Per e-post till till tobias.modigh@muss.se
Sista anmälningsdag: Fredag 26 april

EFTERLYSNING: Muss West söker någon/några som vill vara med Tobias att hålla i spontan- och supporterträffar på Glenns (Friggagatan, Munkebäcks Torg och Andra Långgatan). Naturligtvis får du/ni hjälp av någon från Muss styrelse. Tala med Tobias på träffen eller skicka ett mail till ake.karlsson@muss.se.