Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Omröstning: Matchens lirare mot Arsenal

United, de engelska mästarna, åkte till London och hjälpte Tottenham genom att spela 1-1 mot Arsenal. Hemmalaget tog ledningen nästan direkt med ett offsidemål men Van Persie kunde kvittera i slutet på första halvlek då han säkert satte straffen han själv fixat i mål.

Annars var det en match vi inte kommer att minnas. Det syntes på Uniteds spelare att man har firat ligatiteln ordentligt, ändå var det gästerna som var närmast en seger i slutet mot ett lag i desperat poängbehov – vilket berättar väldigt mycket om skillnaden lagen emellan.

Domare Dowd hade tydligen omförhandlat sitt kontrakt med en bonus för varje visat kort. Ja, det är i alla fall en rimlig gissning då denne kastade upp det gula kortet efter varenda närkamp i matchen. Ändå misslyckades Dowd med att visa ut Sagna. På det stora hela en väldigt dålig insats av domaren.

Champions!

Här kan du rösta på den som du tycker var Uniteds bästa spelare (minimum 30 minuters speltid för att vara med i omröstningen).


[poll id=”128″]


Robin van Persie tog förstås hem segern mot Aston Villa med sitt hattrick, han fick totalt 77 procent av rösterna. Jones tvåa med 11 procent och Giggs trea med 5 procent.