Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Omröstning: Matchens lirare mot Chelsea

United förlorade med 1-0 mot Chelsea sedan Mata, via Jones, gjort matchens enda mål då bara några minuter återstod av matchen. United borde har fått en frispark precis före målet. I matchens slutskede blev Rafael utvisad – Uniteds första utvisning i ligan för säsongen – efter att ha petat med skon på Luiz som hoppade högt och skrek av smärta och sedan rullade runt i gräset och skrattade hånfullt när domaren visade det röda kortet för Rafael. Väldigt osympatiskt av Luiz.

Här kan du rösta på den som du tycker var Uniteds bästa spelare (minimum 30 minuters speltid för att vara med i omröstningen).


[poll id=”129″]


Michael Carrick blev bästa spelare mot Arsenal med 26 procent av rösterna. Ferdinand knep andraplatsen med 17 procent medan Van Persie och Evans delade tredjeplatsen med 14 procent vardera.