Ny souvenir: Muss 20-tröja

United säkrade nyligen klubbens 20:e ligatitel. Det vill vi förstås fira och har därför tagit fram en exklusiv Muss-t-shirt för att fira bedriften. Tröjan blir din för endast 250 kronor (medlemspris) inklusive frakt. På tröjan passar vi också på att tacka Sir Alex Ferguson för 26 fantastiska år. Vi uppmärksammar dessutom att Muss i år fyller 10 år (fest i höst!?) och skickar en diskret passning till vår skyttekung.

Ni kan se hur trycken blir på bilderna – 20-trycket blir på bröstet och 10-trycken på armarna.
T-shirten (i bomull, av märket Clique) är som vanligt av bra kvalitet och finns i svart eller röd med revär i hals eller på armar.
Finns i storlekarna S, M, L, XL och XXL.
Priset är 250 kronor för medlemmar och 300 kronor för icke medlemmar. Priset inkluderar frakt och porto.

T-shirten är exklusiv och trycks upp en gång. Deadline för beställning är 9 juni och leverans beräknas ske runt midsommar!

Beställning

Du beställer genom att betala in pengarna (250 kronor för medlem, 300 kronor för icke medlem) på Muss Swedbank-konto:

Clearingnummer: 8214-9 Kontonummer: 913 264 705-9. Märk din betalning med dina initialer samt vad du har beställt (t.ex. KY XL 20 röd). Skicka samtidigt ett mail till muss.resor@gmail.com med ditt namn, din adress, din beställning (färg och storlek) och ditt medlemsnummer (om sådant finnes).

Denna tröja är exklusiv och deadline för beställning är söndagen den 9 juni – leverans runt midsommar!


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2020 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS