Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Omröstning: Matchens lirare mot West Brom

Sir Alex Fergusons sista match som manager blev en osannolik tillställning där hemmalaget West Brom och United till slut spelade 5-5 trots att United ledde med 5-2 när det bara återstod tio minuter att spela.

Ibland glömmer man saker. Den här omröstningen var en sådan sak. Det kan tyckas sent nu men den inkluderas åtminstone för att komplettera säsongens omröstningar…

United inledde offensivt och var initialt på ett strålande spelhumör. Man sprang snabbt iväg till 3-0 mot ett oinspirerat West Brom. Hemmalaget skulle dock reducera innan den första halvleken var över och fick sedan också reducera en gång till i början på andra halvlek. United tog emellertid i igen och snart stod det 5-2. Segern tycktes därmed säkrad, något även Uniteds försvar tyckte. Slappheten i försvaret straffades och helt plötsligt stod det 5-5. Så kan det gå.

Champions! 20.

Vi återkommer om några dagar med en omröstning om säsongens bästa spelare i United.

Här kan du rösta på den som du tycker var Uniteds bästa spelare (minimum 30 minuters speltid för att vara med i omröstningen).


[poll id=”132″]


Rio Ferdinand tog hem priset som bästa spelare mot Swansea med 26 procent av rösterna. Scholes slutade tvåa med 21 procent och Van Persie tog tredjeplatsen med 18 procent.