Omröstning: Matchens lirare mot West Brom

Sir Alex Fergusons sista match som manager blev en osannolik tillställning där hemmalaget West Brom och United till slut spelade 5-5 trots att United ledde med 5-2 när det bara återstod tio minuter att spela.

Ibland glömmer man saker. Den här omröstningen var en sÃ¥dan sak. Det kan tyckas sent nu men den inkluderas Ã¥tminstone för att komplettera säsongens omröstningar…

United inledde offensivt och var initialt på ett strålande spelhumör. Man sprang snabbt iväg till 3-0 mot ett oinspirerat West Brom. Hemmalaget skulle dock reducera innan den första halvleken var över och fick sedan också reducera en gång till i början på andra halvlek. United tog emellertid i igen och snart stod det 5-2. Segern tycktes därmed säkrad, något även Uniteds försvar tyckte. Slappheten i försvaret straffades och helt plötsligt stod det 5-5. Så kan det gå.

Champions! 20.

Vi återkommer om några dagar med en omröstning om säsongens bästa spelare i United.

Här kan du rösta på den som du tycker var Uniteds bästa spelare (minimum 30 minuters speltid för att vara med i omröstningen).