Nytt från Viasat

Viasat meddelade för en stund sedan att samtliga TV-bolag i europa förbjuds att sända mer än 1 match kl. 16.00 på lördagar, detta p.g.a den dispyt som uppstod redan ifjol men en pubägare i England. Redan ifjol tog Viasat beslutet att bara sända en match. Då man hade skapat tjänsten Viaplay sedan tidigare så valde man att istället sända alla matcher där, detta stoppas nu också.
Slutsatsen av detta blir alltså att United-fans kommer att missa ett antal matcher under säsongen som spelas 16.00 på lördagen, om det samma tid är en (som Viasat tycker) mer intressant match.

Övriga tider så får Viasat (som har rättigheterna i Sverige) sända hur mycket matcher man vill, det är alltså enbart på lördagen som förbudet gäller.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS