Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterklubben

MUSCS nya medlemstyper är nu i bruk

Manchester United Supporters Club Scandinavia, MUSCS, lanserade idag den nya versionen av sin webbsida United.no. I och med lanseringen är det nu möjligt att registrera sig för digitalt medlemskap i supporterklubben.

Medlemsförmåner

Här följer ett urval av de förmåner du har som medlem i supporterklubben:

 • Möjlighet att köpa biljett och resor till Uniteds matcher
 • Rabatt på souvenirer i shoppen på United.no
 • US i brevlådan (vid Premium medlemskap)
 • US digitalt på United.no
 • Ny mobil-app
 • Exklusivt medlemskort

Förmåner i Manchester:

 • 10 % rabatt i Megastore
 • 10 % rabatt på Bem Brasil
 • 20 % rabatt på Rosso Restaurant (söndag-torsdag)
 • 50 % rabatt på lunch (innan 15.00) på Tiger Tiger
 • Förtur i kön på nattklubben Tiger Tiger

Förmåner genom MUSS:

 • Chansen att följa med på en MUSS-resa
 • MUSS egna souvenirer
 • Vara med på MUSS supporterträffar
 • Deltaga i tävlingar på Muss.se
 • 15 % rabatt på mat och alkoholfri dryck på O’Learys (lokalt förekommer det att rabatten även gäller på alkohol)
 • 10 % rabatt på (mat, öl och läsk) Glenn Sportsbar, Glennburgare och två stora stark för paketpriset 200 kr
 • Möjlighet att köpa Silly Season-spelet för endast 250 kr

Som vi berättade i igår lanserar supporterklubben den här säsongen två olika varianter av medlemskap – ett premiummedlemskap och ett digitalt medlemskap. Skillnaden mellan de två medlemskapen är att den som tecknar ett premiummedlemskap får supporterklubbens tidning United-Supporteren hem i brevlådan, i övrig är medlemskapen identiska. Såväl det digitala medlemskapet som premiummedlemskapet kommer i höst att ge tillgång till en digital version av samtliga nummer av United-Supportern, nya nummer som gamla – ett arkiv som sträcker sig över 30 år.

Premiummedlemskapet kostar 349 norska kronor för den som bor i Sverige medan det digitala medlemskapet kostar 199 norska kronor.

Med säsongens sista utgåva av United-Supporteren, som ska dyka upp hos medlemmarna vilken dag som helst, följer en faktura för medlemskapet. Den fakturan gäller för premiummedlemskapet. Föredrar du istället det billigare digitala medlemskapet måste du teckna dig för det på United.no. Först måste du då registrera en profil på United.no, vilket du gör med ditt medlemsnummer eller din e-postadress på den här länken. Om du sedan tidigare har en registrerad profil på United.no gäller dina gäller vanliga inloggningsuppgifter. Om supporterklubben har kopplat din e-postadress och ditt medlemsnummer så kan du använda länken för glömt lösenord, vilket snabbar upp processen.

Det digitala medlemskapet tecknar du sedan genom att följa den här länken. Det digitala medlemskapet betalas med kort.

Även den som föredrar premiummedlemskapet kan betala med kort på samma länk. Även här gäller att du först behöver ha registrerat en profil på United.no enligt ovan.

Oavsett vilket av alternativen du föredrar vill supporterklubben helst att du betalar betalar ditt medlemskap med kort genom United.no. Detta underlättar den administrativa processen, både för supporterklubben och för medlemmar (t.ex. vid adressändring).

MUSS har tyvärr ingen möjlighet att svara på frågor som rör profiler på United.no, där hänvisar vi istället till administrationen i Norge.

Som United.no så också Muss.se?

Det finns en målsättning inom supporterklubben, både från MUSS och MUSCS, att Muss.se ska få samma utseende som United.no. Det skulle även innebära att majoriteten av de nya funktionerna på United.no skulle replikeras på Muss.se. Denna process är emellertid endast på ett förplaneringsstadium och det återstår att se om det är praktiskt genomförbart.