Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Muss Unitedkalender uppdaterad för säsongen 2013/14

Muss Unitedkalender är nu uppdaterad med spelschemat för säsongen 2013/14. I kalendern hittas du samtliga Uniteds a-lagsmatcher. Dessutom tillhandahålls, i en separat kalender (så att var och en själv kan välja att visa eller inte visa dessa matcher), Uniteds junior- och reservlagsmatcher.

Varje match upptar två timmar i kalendern (från avspark). Kalendern kommer inte att inkludera resultat. Hemmamatcher markeras genom att motståndarens namn skrivs med VERSALER medan bortamatcher skrivs med normal text. Detta system används för att kalendern ska vara så lättöverskådlig som möjligt, ofta syns ju en högst begränsad del av en kalenderhändelse.

Datum och tid för matcher korrigeras allt eftersom dessa ändras och visas automatiskt i din importerade kalender. För junior- och reservlagsmatcher kan det hända att kalendern emellanåt släpar efter då dessa ofta ändras med kort varsel.

Kalendern administreras av mig och tillhandahålls av Google Kalender. Du kan enkelt addera kalendern till din egen Googlekalender – klicka bara på knappen ”+ Google Kalender” längst ner till höger i kalendern. Därifrån kan du enkelt exportera kalendern till valfritt kalenderprogram (borde fungera med i stort sett alla moderna kalenderprogram och också alla moderna telefoner). Alla som har ett Googlekonto (gratis) har också tillgång till Google Kalender (också gratis).

Frågor ställs genom att skriva en kommentar nedan och besvaras om möjligt. Eventuella felrapporter tas också genom en kommentar, eller ett mail till micke@muss.se.

Kalendern tillhandahålls som den är och inget ansvar tas för eventuella fel.